Kristen Bell(Veronica)

24. ledna 2009 v 20:29 | MjUzIKberus |  Veronica Mars
Narodila se 18. července 1980 v Detroitu ve státě Michigan. Už jako malá snila o herecké dráze, ale byla hodně stydlivá a plachá. Velkou zásluhu na odstranění těchto problémů, které jí bránily ve splnění snu, měla její matka. Rodina se odstěhovala do New Yorku , kde Bell začala studovat na prestižní univerzitě Tisch School of the Arts, obor muzikál.
V roce 2001 debutovala na Brodway v divadelní hře "The Adventures of Tom Sawyer". Bell si uvědomila, že může být stejně dobrá i ve filmu nebo televizi , takže se vydala do Los Angeles.
Opravdu skvělé výkony předvedla v televizních filmech "Moonlight Bay" a "Gracie's Choice". Pozornost na sebe strhla i účinkováním v seriálech "Everwood" a "Deadwood". Ten skutečně velký úspěch přišel nedávno, s rolí Veronici Mars, ve stejnojmeném seriálu. V USA se už odvysílaly obě natočené řady a teď se jedná o třetí. Spousta lidí Bell zná jen díky Veronice, ovšem nyní se jí hrne spousta nabídek na celovečerní filmy a její hvězda pomalu, ale jistě stoupá filmovým nebem vzhůru.

Filmografie:
Flatland: The Movie (2006) - čarodějnice
Fanboys (2007)....Zoe
Veronica Mars(2004-2006) - Veronica Mars
Roman (2006) - dívka
Pulse (2006) - Mattie Webber
Fifty Pills (2006) - Gracie
The Receipt (2005) - kráska
Deepwater (2005) - sestra Laurie
Reefer Madness: The Movie Musical (2005) - Mary Lane
Deadwood (2004) - Flora Anderson
Spartan (2004) - Laura Newton
Gracie's Choice (2004)- Gracie Thompson
Everwood (2003) - Stacey Wilson
The O'Keefes - majitelka Virginie
American Dreams (2003) - Amy Fielding
The Shield (2003) - Jessica Hintel
Pootie Tang (2001) - dcera manažera
Polish Wedding (1998) - teenagerka

ADRESA(pokud chcete autogram)

Kristen Bell
Veronica Mars
c/o Stu Segal Prod.
4705 Ruffin Road
San Diego, CA 92123

Kristen Bell
c/o Brookside Artist Management
250 West 57th Street, Ste. 2303
New York, NY 10107

Kristen Bell
c/o Cunningham Escott Dipene
257 Park Avenue South, #900
New York, NY 10010


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama