Jared Padalecki(Sam Winchester)

2. ledna 2009 v 14:53 | beruska.luciik911 |  ☻☻Lovci duchů☻☻

Narozen: 19.7.1982
Místo narození: San Antonio, Texas

Jeho nejznámější role je v serálu Gilmore Girls, kde hrál Deana -přítele Rory (Alexis Bledel). Padalecki je nyní hvězda thrillerového seriálu Supernatural. V seriálu hraje Sama Winchestra, který spojí síly s jeho bratrem, aby zachránily otce. Hrál ve filmu Dům voskových figurýn (House of wax) po boku Chada Michaela Murrayho a Paris Hiltonové.
Nyní bydlí se svými dvěma psi v Los Angeles.


Filmografie:
Filmy:
Silent Witness (2000) ... Sam
Close to Home (2001) ... ??
A Little Inside (2001) ... Matt Nelson
A Ring of Endless Light (2002) ... Zach
Cheaper by the Dozen (2003) ... Bully
New York Minute (2004) ... Trey Lipton
Flight of the Phoenix (2004) ... Davis
Cry Wolf (2005) ... Tom
House of Wax (2005) ... Wade
Knights of Impossingworth Park (2005) ... Rhyme

Seriály:
Gilmore Girls (2000-) ... Dean Forester
ER (2001) ... Paul Harris
Young MacGyver (2003) ... Clay MacGyver
Supernatural (2005-?) ... Sam Winchester

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama